Jobba hos oss

Ottenby fågelstation tar varje år emot ett 30-tal personer som hjälper till med verksamheten på olika sätt. Ringmärkare, assistenter och inventerare behövs för arbetet med den löpande forskningsverksamheten. Dessa personer erhåller ett symboliskt ekonomiskt bidrag för den tid de arbetar vid fågelstationen. 

För att söka tjänst som ringmärkare kräver vi dokumenterad erfarenhet av ringmärkning (genomgången ringmärkarkurs vid fågelstationen är en merit). För att söka tjänst som assistent krävs ingen ringmärkarerfarenhet. För att bli inventerare krävs att man har god fågelkännedom och gärna vana att arbeta med GIS.

 

Är du intresserad av att arbeta vid fågelstationen kan du skicka in en intresseanmälan till oss via e-post. Personer som stannar länge vid stationen har förtur. Vi ser helst att du skickar in din ansökan innan den 1 januari för arbete under våren/sommaren och före den 1 april för arbete under hösten. Om det är något du undrar över så skicka ett  e-postmeddelande till oss så svarar vi så fort vi kan.

 

Välkommen till oss!