Nyheter

2016-09-02

Swarovski – en av två huvudsponsorer

ATS

DEN BÄSTA STARTEN      

Uppenbar kvalitet från första ögonblicket. ATS-tubkikarna är tack vare sitt tunna, robusta aluminiumhölje bland de lättaste kvalitetstubkikarna i världen och erbjuder alla fördelar som en tubikare av hög kvalitet medför. Den imponerande HD-optiken visar alla detaljer med knivskarpa konturer och utan färgfransning, så att du kan hitta de mest spännande motiven när du observerar fåglar och djurliv.

 

ATX/STX 65

DEN KOMPAKTA RESEKAMRATEN

ATX/STX 25-60x65 är tillverkad för längre utflykter och resor. En kompakt, lätt tubikare som även har briljanta optiska prestanda. Tack vare den lätta 65 mm-objektivmodulen kan du bekvämt observera oavbrutet i flera timmar, med ett enastående stort synfält och ett imponerande kortaste fokuseringsavstånd på 2,1 m.

 

ATX/STX 85

DEN KRAFTFULLA, MÅNGSIDIGA KIKAREN

Optiska prestanda och en praktisk storlek kännetecknar ATX/STX 25-60x85, den mångsidiga modellen bland dessa tubkikare. Den erbjuder ett stort synfält och ett brett zoomintervall för snabb och precis observation. Ljustransmissionen samt zoomen och fokusavståndet för närbilder (3,6 m) gör den även perfekt för digiscoping.

 

ATX/STX 95

HÖGA PRESTANDA

Om du vill ha bästa optiska prestanda är ATX/STX 30-70x95 utan tvekan rätt val. En tubkikare som visar till och med pyttesmå detaljer i skärpa, med kristallklar upplösning och 70 gångers förstoring. Denna tubkikare med ett 95 mm-objektiv väger endast 2,2 kg, trots dess kraftfulla prestanda.

 

EL

GRÄNSLÖS PERFEKTION

EL-kikaren är ett teleoptikmästerverk. Den är banbrytande i fråga om optisk perfektion, precision och elegant utformning. Den är utrustad med SWAROVISION-teknik och dess optimala färgåtergivning och kantskärpa gör den spännande att använda. Det legendariska öppna EL-greppet vittnar om företagets strävan efter bästa möjliga ergonomiska utformning. FieldPro-paketets bärremmar och skydd tar dessutom komfort till en helt ny nivå.

 

Välkommen att besöka oss på Falsterbo Bird Show!